Skip to main content

En intensiv arbetsvecka avklarad

Fredagskväll, sitter i soffan efter en intensiv och innehållsrik arbetsvecka. Måndagens morgon började kl 06 med en bilfärd från Stockholm till Karlsborg för att genomföra klimatprov i -25 grader kyla. Blev minst sagt röd om näsan men prylarna måste ju också fungera när det är riktigt kallt ute. Detta är kravställt och måste således verifieras att det fungerar.

På måndagskvällen, efter tjänstens slut, blev det en militärkulturell rundresa i Karlsborg som avslutades med ett besök på Vabergets fästning och den bedårande utsikten över både Vättern och Karlsborg från utsiktsplatsen Klinten. Mitt resesällskap hävdar att man alltid ska passa på att vara kulturell och se Sverige när man är på resa i vårt underbara land. Karlborgs existens beror på militären (centralförsvaret) så trakten är minst sagt proppad med militärhistoria.

Efter ha frusit vidare på tisdagen styrde vi på sen tisdagseftermiddag vidare mot Göteborg. Det var en vacker och solig bilresa genom den blivande grönskan på västgötaslätten. I Vårgårda fick vi positiv uppskattning av glassäljaren när hon insåg vad vi arbetar med. Uppskattas alltid.
När vi kom till hotellet i Göteborg på tisdagskvällen var det nästan fullt i hotellrestaurangen, något som man inte är van vid efter all Covid. Kul!

Hela onsdagen och torsdagen avverkades i intensiva och långa diskussioner. Torsdagens kväll avlutades med hemåkning till Stockholm. Fredagen ägnades åt efterarbete och avslutades med en liten kundutryckning för att bädda åt andra inför kommande vecka.

Denna vecka blev både ombytlig och intensiv.