Skip to main content

Nyhetsarkiv

Denna sida utgör ett arkiv över alla publicerade nyheter på www.interop.se.

TitelSammanfattningPublished dateKategorierSkapare
En intensiv arbetsvecka avklarad

Fredagskväll, sitter i soffan efter en intensiv och innehållsrik arbetsvecka. Måndagens morgon började kl 06 med en bilfärd från Stockholm till Karlsborg för att genomföra klimatprov i -25 grader kyla. Blev minst sagt röd om näsan. Prylarna måste ju fungera när det är riktigt kallt ute.

2022-05-06
Interop flyttar in på gamla Lv3-området

Interop växer och flyttar därför under våren till ett nytt större kontor på gamla Lv3-området i Norrtälje.

2022-01-15
Nya utmaningar i en ny tid

I januari 2020 började min anställning vid Interop som teknisk ILS-konsult. Mina tidigare arbetslivserfarenheter är tämligen breda, något som jag tar med mig till min nya arbetsplats.

2021-12-15,
Skyddsmask på!

För att lösa tjänsten i  Covid-tider kan det ibland vara svårt att upprätthålla fysiska avstånd när utrustningen som ska testas inte tillåter detta. 

2021-10-25
A room with a view

Var på tjänsteresa till Göteborg. Vaknade på morgonen och startade datorn och insåg att utsikten …

2021-01-20
Cyberjulbord 2020, en annorlunda upplevelse i Corona-tider

Att arrangera ett julbord med företaget i Corona-tider är en utmaning då det är obra att träffas fysiskt allihopa, särskilt när vi alla jobbar hemifrån. Av den anledningen blev det ett cyberjulbord detta år, på en av de sista arbetsdagarna innan julledigheten.

2020-12-18,
Möjlighet att jobba hemifrån

På Interop är det möjligt att jobba hemifrån om tjänsten så medger. I Corona-tider är det ändrat till att ”vi ska jobba hemifrån såvida vi inte absolut måste sitta på kontoret”.

2020-08-26,
Konsten att jobba effektivt hemifrån

Så här i Corona-tider är det läge att jobba hemifrån för att undvika smittspridning i samhället och på arbetsplatsen. För Interops personal är detta inget konstigt då vi så länge som vi har funnits har tillåtit att jobba på distans om uppdraget så tillåter.

2020-03-31,