• Pic4

Att arbeta hos oss

Vi är ett litet företag där alla jobbar med olika kunduppdrag. En stor del av arbetet går ut på att samarbeta med kunden, på kundens villkor. Det är genom att utföra ett bra jobb som kunden blir nöjd och det åligger var och en av oss att förstå och hörsamma kundens önskemål och förväntningar, både utryckliga och underförstådda.

Vissa kunduppdrag ställer krav på sekretess,vilket innebär att vi jobbar med sekretessbelagda uppgifter – antingen i kundens lokaler eller i våra egna lokaler som kunden säkerhetsgodkänner. I de fall uppdraget så tillåter är dock möjlighet till arbete hemifrån en självklarhet för oss.

Vi arbetar i olika projekt där arbetsklimatet är öppet och flexibelt och där projekten ställer höga krav på att vi gör vår del av arbetet. Det är våra medarbetares samlade kunskaper, erfarenheter, motivation och effektivitet som utgör de främsta framgångsfaktorerna för vår verksamhet.

En anställning hos oss innebär ett fritt arbete med stort personligt ansvar. Vi eftersträvar en god balans mellan privatliv och arbetsliv.

Låter det intressant? Läs mer under lediga jobb.


Nedan visas kortfattade versioner av nyheter relaterade till denna sida. Klicka på respektive rubrik för att läsa hela nyheten

Jobba på Interop?

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Läs mer här.