Skip to main content

Integritetspolicy

Viktig information till dig som besöker vår hemsida eller kommunicerar med oss

När du besöker vår hemsida kommer du i kontakt med våra kontaktuppgifter. Vi förutsätter att du inte samlar in dessa uppgifter, inte säljer dem vidare och bara använder dem för att själv komma i kontakt med oss.

Du får dela med dig av länkar till vår hemsida.

Vid ditt besök kan vi samla in uppgifter i syfte att få statistik över besök, men vi lämnar inte ut de insamlade uppgifterna i annat syfte än för att själva få statistiken.

När du kommunicerar med oss får du del av våra personuppgifter och delar du själv med dig av dina personuppgifter i form av namn, e-postadress och liknande.

Kontaktar du oss som privatperson (till exempel jobbsökande) lovar vi att vi tar bort dina personuppgifter om du ber oss om det.

Skickar du e-post till någon av oss i tjänsten kan vi skicka din e-post vidare till tredje part, men vi gör det bara i tjänsten och använder inte dina personuppgifter för andra ändamål.

Vår hemsida innehåller länkar till andra hemsidor. Vi garanterar inte att de fungerar och vi tar inte ansvar för behandlingen av personuppgifter på hemsidor vi länkar till.

Om du hittar länkar som inte fungerar är vi tacksamma om du meddelar oss på info AT interop DOT se.

Dina personuppgifter är skyddade hos oss, men vill du att vi raderar de uppgifter vi har om dig kontaktar du oss skriftligt i egenhändigt undertecknat brev.

Med hänvisning till vår intresseavvägning raderar vi inte uppgifter som vi behöver i arkiveringssyfte kopplat till vårt tjänsteutövande med mindre än att vi kommer överens om det.

GDPR

Från och med 25 maj 2018 gäller EU-förordningen General Data Protection Regulation (GDPR).

Personuppgiftsansvarig

Interops CSO är personuppgiftsansvarig på Interop AB.